Uw aankoop ruilen

Dit kan het geval zijn wanneer u het verkeerde product heeft besteld of u uw product alsnog wil ruilen voor een ander product. U dient ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een e-mail te versturen met het verzoek. Wij zorgen ervoor dat u het gewenste product zo snel mogelijk ontvangt. De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw eigen rekening. 


Uw aankoop retourneren

Als uw product niet aan uw verwachtingen voldoet en u deze wil retourneren, dan kunt u dit eenvoudig doen. De ervaring leer dat na ontvangst van uw teruggestuurde aankoop het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening staat. Een verzoek om uw producten te retourneren dient binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling worden aangevraagd. Het product dient niet gebruikt en niet beschadigd te zijn. Op het moment dat er gebreken worden geconstateerd op het product kan er geen vergoeding plaatsvinden. 

Vergeet niet uw ordernummer en uw betaalrekening waarop u het bedrag teruggestort wil hebben altijd te vermelden. Voor al uw vragen zijn wij te bereiken via info@hoesjes-centrum.nl


Adres retourzendingen: 
Hoesjes Centrum
Stroveer 206
3032 GA Rotterdam
Nederland