Bij Hoesjes Centrum kunt u op verschillende manieren de gewenste producten betalen. Hieronder staan de mogelijkheden opgesomd.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voor iDeal kiest u, wanneer u een snelle betaling wil en het geld direct van uw rekening wordt afgeschreven. 

Bankoverschrijving

Na bevestiging van de bestelling ontvangt u de bestellingbevestiging in uw mailbox. In de bijlage van de e-mail die u ontvangt is een factuur bijgevoegd. Nadat u het bedrag heeft overgemaakt wordt uw bestelling verwerkt door ons. Let op: schrijf altijd uw ordernummer als kenmerk bij de overschrijving.

Bancontact/Mistercash
Deze betaalmethode is geschikt voor klanten uit België. Bankcontact wordt gezien als de Belgische versie van iDeal. Via deze betaalmethode kunt u snel via uw bank betalen. 

Paypal

Met Paypal kunt u in slechts enkele klikken een betaling voldoen. U wordt na plaatsen van de bestelling doorverwezen naar Paypal, alwaar u inlogt op uw Paypal-account. U kunt dan betalen vanaf uw Paypalrekening, maar ook zonder Paypalrekening kunt u gebruik maken van Paypa

Creditcard
U kunt ook veilig betalen met uw creditcard. U kiest dan in het bestelmenu uw kaartmaatschappij, VISA, Mastercard of Maestro, en vervolgens drukt u op "bestelling plaatsen" (nadat u alles compleet heeft ingevuld). U wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde betaalpagina van uw kaartmaatschappij.

Apple Pay

Apple Pay de mobiele betaaldienst van Apple, die het mogelijk maakt om contactloos te betalen met je iPhone, Apple Watch en MacBook.